UDGÅET PRODUKT

Dette produkt udgik den 24 november 2017.

Det er blevet erstattet af TRIFIX² i-SIZE.


TRIFIX i-SIZE

Omfattende beskyttelse til de små
TRIFIX i-SIZE er perfekt designet til børn i højden 76 til 105 cm og er det ideelle efterfølgende sæde til vores babyautostole. . Dens optimerede sædeområde er let og sikker at installere takket være dens integrerede ISOFIX-forbindelser og Top Tether og sikrer, at der er plads nok til et voksende barn i alderen 15 måneder til omkring fire år. Og med et unik udvalg af avancerede sikkerhedsfunktioner kan du være forvisset om, at dit barn er godt beskyttet.

FARVE COSMOS BLACK

Egnethed


Babyer SMÅBØRN Børn

i-Size (ECE R129)

76 cm - 105 cm

8 kg - 22 kg

15 måneder - 4 år

LÅSEMEKANISMER


  • Made in Germany

PRODUKTHØJDEPUNKTER

Omfattende beskyttelse

Når dit spædbarn vokser til en tumling, ændres dets behov, men dets behov for beskyttelse ændres ikke. Derfor giver vores TRIFIX i-SIZE omfattende beskyttelse for dine småbørn. Takket være de store, polstrede sidevinger med SICT inside og den V-formede hovedstøtte er dit barn beskyttet i tilfælde af en sidekollision, mens vores patenterede Pivot Link ISOFIX-system og Top Tether med rip stitch-teknologi giver sikkerhed i tilfælde af et frontalsammenstød.

HIGHLIGHT TRIFIX i SIZE 1 1180x830px 72dpi

HIGHLIGHT TRIFIX i SIZE 2 1180x830px 72dpi

Nem installation med integreret ISOFIX og Top Tether

Takket være ISOFIX og Top Tether er TRIFIX i-SIZE ikke alene let at installere, men giver også mere plads på gulvet i din bil. ISOFIX- beslagende er integreret i bunden af bilsædet og giver maksimal sikkerhed. Desuden er der intet behov for at udskifte installationen i den tid, du bruger sædet. Eftersom TRIFIX i-SIZE kan bruges på alle i-Size godkendte sæder samt på ethvert bilsæde med ISOFIX og Top Tether-forankringspunkter, passer den til et bredt udvalg af biler. Ydermere, da TRIFIX i-Size ISOFIX- er integreret i bunden af sautostolen t, vil din babysafe isofix base stå til rådighed, hvis en yngre bror eller søster skulle ankomme.


Justerbar V-formet hovedstøtte og fempunktssele

TRIFIX i-SIZE er designet til behovene hos et voksende barn fra 76 til 105 cm. Vores nye V-formede hovedstøtte er særligt designet til at kontrollere dit barns hoveds bevægelser i tilfælde af en sidekollision. Og når du justerer hovedstøttens højde, justeres fempunktsselen også, så den er i den rigtige højde, og barnet er sikkert i sædets beskyttende skal.

HIGHLIGHT TRIFIX i SIZE 3 1180x830px 72dpi

MONTERING

MONTERINGSSMULIGHEDER


i Size Logo

i-Size

Det kan være svært at montere en autostol 100 % sikkert, da alle biler er forskellige. Derfor har Britax samarbejdet om at udvikle ISOFIX, et standardsystem af forbindelsespunkter, som er i næsten alle biler. ISOFIX-systemet giver en sikker og robust forbindelse mellem barnets autosæde og bilen. Så hver gang du, en bedsteforælder eller en ven skal sætte autostolen fast i din bil eller i en anden bil, vil der ske færre fejl.

TRIFIX i-SIZE specifikke krav – En sikker montering gennemføres ved hjælp af en top tether, der giver optimal stabilitet.

Vores i-Size-autostole passer til alle siddepladser, der er godkendt til i-Size, så tjek bilens instruktionsbog for at se, hvilke siddepladser der er godkendt til i-Size i din bil.

top tether 20x20 new aw

ISOFIX med Top Tether

Det kan være svært at montere en autostol 100 % sikkert, da alle biler er forskellige. Derfor har Britax samarbejdet om at udvikle ISOFIX, et standardsystem af forbindelsespunkter, som er i næsten alle biler. ISOFIX-systemet giver en sikker og robust forbindelse mellem barnets autosæde og bilen. Så hver gang du, en bedsteforælder eller en ven skal sætte autostolen fast i din bil eller i en anden bil, vil der ske færre fejl.

TRIFIX i-SIZE specifikke krav – En sikker montering gennemføres ved hjælp af en top tether, der giver optimal stabilitet.

Tjek bilejerens instruktionsbog for at finde ISOFIX og top tether forankringspunkterne i din bil, og bed din lokale forhandler om en testmontering i din bil (bed venligst om en medarbejder, der er oplært af Britax-Römer), før du køber autostolen.

KØRSELSRETNING


Montering i kørselsretning

76 cm - 105 cm


PRODUKTFUNKTIONER

Suveræn beskyttelse ved sidekollision
01 FEATURE SICT inside TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

Den integrerede SICT inside giver dit barn suveræn beskyttelse i tilfælde af en sidekollision. SICT inside holder dit barn på afstand af sammenstødet og absorberer energi samtidig. Og du behøver ikke at tilpasse eller justere noget – SICT inside er altid klar, når du har brug for den.

Britax Römer antivip-system
Feature07 Pivot Link ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

I tilfælde af kollision fører vores patenterede antivip-system først kraften nedad og ind i køretøjets sæde. Dernæst føres kraften fremad – mere skånsomt – hvilket kraftigt reducerer risikoen for hoved- og nakkeskader.

Top Tether
03 FEATURE Top Tether TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

V-Tether har dobbelt forankringspunkter, hvilket betyder, at der er mere stabilitet og sikkerhed for dit barn, end der ville være med de konventionelle topseler. Vores V-Tether gør, at autostolen ikke kan rotere, hvilket reducerer barnets fremadrettede bevægelse i en kollision. Selens unikke mønster og sting er derudover designede således, at de gradvist giver sig og absorberer belastningen fra en frontalkollision.

V-formet hovedstøtte
04 FEATURE V shaped headrest TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

Vores V-formede hovedstøtte er særligt designet til at kontrollere dit barns hoveds bevægelser og sikrer optimal beskyttelse i tilfælde af en sidekollision, samtidig med at den yder den ultimative komfort. Desuden kan hovedstøtten og selen let justeres fra foran sædet, så de passer til dit barns højde.

Dybe, beskyttende sidestykker
05 FEATURE SideWings TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

Vores bløde, polstrede sidestykker fungerer som en beskyttende kokon, der hjælper med at absorbere kraften fra en sidekollision, hvilket reducerer risikoen for kvæstelser for dit barn.

5-punktssele
06 FEATURE 5 Point Harness EVOLVA 1 2 3 1180x830px 72dpi

Vi mener, at en 5-punktssele er den sikreste måde til at fastgøre dit barn i en autostol, da den fastholder dit barn sikkert i sædets beskyttende yderste skal. I tilfælde af kollision fordeler selen kraftpåvirkningen over fem punkter, to ved skuldrene, to ved hofterne og et, hvor selen spændes mellem benene. Dette hjælper med at beskytte dit barn mod hele påvirkningen fra kollisionen.

Bløde absoberende brystplader af neopren
07 FEATURE Neoprene Chest Pads TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

Vores nye, bløde absoberende brystplader af neopren passer komfortabelt til dit barns bryst. De hjælper til med at reducere dit barns bevægelse i tilfælde af et sammenstød og gør fempunktsselen endnu mere komfortabel. Ydermere kan de let fjernes og vaskes uden at forstyrre selen.

Flere hvilepositioner
08 FEATURE Multi recline KING II LS 1180x830px 72dpi

Det er vigtigt at dit barn er komfortabel under rejsen. Derfor er dette sæde designet med fire positioner r, som du let kan indstille, så du får en stressfri rejse med et glad barn.

SPECIFIKATIONER

Montagu Montagu

VÆGT & MÅL


H x D x B
65 x 45 x 54 cm

Vægt
10.5 kg

Godkendelse


i-Size (ECE R129)

Tilbehør

Hvad medfølger


  • ISOFIX-hjælpeindføringer
  • Brugerinstruktioner
PASSER
DEN TIL
DIN BIL?

FIT FINDER®

PASSER DEN TIL DIN BIL?
Ikke alle stole passer i alle biler. For at være sikker på at du vælger den rigtige stol, skal du blot vælge din bil for at se, om TRIFIX i-SIZE passer.

Servicecentre