Vores drivkraft

page header safety principles

Vi mener, at alle forældre skal kunne leve familieli-vet uden grænser. Og vi tror på, at frihed kommer af tryghed. Det er derfor, at alt, hvad vi gør, er byg-get op omkring vores tre sikkerhedsprincipper.

De presser os til konstant at identificere og overvin-de hindringer for familiens frihed. De tvinger os til altid at stræbe efter højere standar-der og smartere løsninger. De er en konstant påmindelse om, hvorfor vi gør, hvad vi gør.

page-lifestyle-carseatboy

Sikrere. Enklere. Til alle børn.

Sikrere betyder altid at stræbe efter at sætte nye standarder, ikke kun overholde de eksisterende – gennem fortsat forskning, innovation og investering med det formål at gøre en positiv forskel. Sikrere er vores forpligtelse over for familier over hele verden.

Enklere betyder forståelse af, hvad der tæller, at påtage sig kompleksitet og at designe hvert enkelt produkt til virkeligheden i et hektisk familieliv. Enkle-re er vores mission om at give forældre tiltro til at leve livet fuldt ud.

Til alle børn betyder et sortiment drevet af forskellige livsstile, bred aldersgruppe og skiftende behov for familier i dag – ikke drevet af bundlinjen. Til alle børn er det, vi stræber efter – sikkerhed, der krydser grænser og er tilgængelig for alle.