page header safety technology

En kultur af vindere. Banebrydende samarbejde. Fortsat forskning. Konstant flytning af grænser – så dit familieliv kan leves uden grænser.

Nogle af de måder, hvorpå vi sørger for, at børn er sikre

SecureGuard

Vores nyeste teknologi er udviklet til at øge sikkerheden for børn, som er fastspændt med 3-punktsselen i bilen. SecureGuard sikrer, at voksenselen holdes i den optimale placering over bækkenpartiet, selv når barnet bevæger sig under køreturen.

Læs mere
page safety SecureGuard

5-PUNKTSSELE OG AKTIV SELE

5-punktsselen er baseret på formel 1-teknologier, og vi tror på, at den kan give babyer og børn fremragende be-skyttelse. Vores Active Tensioning System (ATS) strammer aktivt selen og bruger lys- og lydalarmer til at holde dit barn sikkert på hele køreturen. Vores Light System (LS) bruger lys- og lydindikato-rer til at sikre dit barn maksimal sikkerhed og kom-fort.

page lifestyle carseatgirl

Bagudvendt i længere tid

Vi mener, at børn skal sidde bagudvendt så længe som muligt - så vi har gjort det til vores mission at tilbyde den bredeste, mest fleksible og mest teknisk avancerede vifte af bagudvendte stole på markedet. Med stole, der kan rotere, bruges i begge retninger og sørge for, at dit barn sidder bagudvendt helt op til 25 kg eller 6 år. Kun 9 stole har bestået den kræ-vende PLUS Test for overlegen beskyttelse af ho-ved og hals i frontale kollisioner*. Af disse 9 er vi stolte af at have skabt 3. MAX-FIX II – Plus Test-godkendt op til 18 kg. Foruden HI-WAY II og MAX-WAY – Plus Test-godkendt op til 25 kg. Ingen andre brands kan sige det samme.

*Som i februar 2015

page lifestyle rearwardfeet

ISOFIX, ISOFIT og ISOFIX +

Vi udviklede ISOFIX i 1997 i samarbejde med Volkswagen for at takle det alarmerende antal auto-stole, der blev monteret forkert. Vores opfindelse er nu standarden for sikker montering på tværs af Eu-ropa – hvilket sikrer korrekt montering og en sikrere rejse hver gang. Vores unikke ISOFIT-system er udviklet specifikt til autostole i gruppe 2/3 – hvor både ISOFIX og bilens sikkerhedssele er med til at sikre fastgøring af dit barn. ISOFIX +, vores seneste udvikling af ISOFIX-systemet, anvender bredere forbindelsesstykker for at begrænse sidegående bevægelser sammen med Top-Tether-forankringer (Topsele) foroven for at forbedre stabiliteten og absorberingen af kollisions-kræfter.

page safety isofix

Antivip-system

Vores patenterede antivip-system tager vores ISO-FIX-teknologi endnu længere. I tilfælde af en ulykke reducerer antivip-systemet barnets bevægelser fremad og spreder primært kræfterne nedad. Dette reducerer faren for, at barnets hoved rammer bilens interiør og reducerer de kræfter, barnet rammes med, væsentligt.

page lifestyle carseatswivel

Innovation inden for sidekollisioner

Vores topprioritet har altid været højeste beskyttelse i tilfælde af en meget almindelig form for kollision - fra siden. Vores innovative D-SIP yder overlegen beskyttelse til spædbørn i sidekollisioner – ved at reducere kræf-terne og lede energien væk fra spædbarnet. Vores XP-SICT øger sikkerheden for ældre børn i sidekollisioner – ved at reducere kollisionskræfterne ved minimering af afstanden mellem bil og stol. Vores SI-PADs er fremstillet af energiabsorberende materiale og er indbygget i de vigtigste områder af stolens sidepaneler – som en overlegen barriere for at beskytte dit barn mod sidekollisioner.

page-product-close-kidfix-xp-sict 2.1 romer

XP-PAD

Ved frontkollisioner reducerer XP-PAD kræfterne på dit barns hals med op til 30 %* sammenlignet med en sikkerhedssele til voksne alene – gennem vores standardsættende totrins pudesammentrykning. Designet til at løfte sikkerhedsstandarder for stole i gruppe 2/3 til et nyt niveau.

*Kilde: Britax-tests.

page-lifestyle-carseatboy

Specialskulderpolstre

Vores patenterede skulderpolstre reducerer dit barns fremadrettede bevægelse ved kollision ved at fordele kræfterne mere jævnt over dit barns skulder og bryst. De giver også ekstra komfort og en glad køretur.

page-product-close-chestpads 2.1

3M ScotchliteTM

3M ScotchliteTM reflekterende sikkerhedsstriber sik-rer, at dit barns klapvogn er synlig, også når der ikke er så meget lys. Vores reflekterende striber er inspi-reret af familier i vores nordeuropæiske lande på korte vinterdage og sikrer, at forældre og deres børn er godt synlige, når de er ude at gå.

page-product-close-gonext-scotchlite 2.1