BRIO CARE ER NU EN DEL AF BRITAX CHILDCARE

BRIO har fremstillet Sveriges mest afholdte klapvogne i næsten 100 år – og nu slutter de sig til Britax familien. Så nu er det nemmere og tryggere end nogensinde før at spadsere og køre i bil. Vores innovative autostole og raffinerede udvalg af klapvogne har fået selskab af den prisvindende GO NEXT, den altid beredvillige SMILE, den altid fleksible HAPPY og andre hæderkronede modeller. Med vores voksende familie kan du udforske din verden uden begrænsninger – fra fortovet til vejen og endnu længere ud.

BRIO logo 1180x600px

BRIO HAPPY og BRIO SENSE er udgået af sortimentet. Hvis du søger efter brugsanvisninger skal du kigge på videoer og vejledninger siderne


KUNDESERVICE OG KONTAKT

LIFESTYLE WG BRITAX SMILE II LagoonGreen07 outside BX 2015 300dpi

Vi vil være glade for at høre fra dig, uanset om du har en forespørgsel, har brug for et godt råd, eller måske har et godt forslag til os.

Du kan eventuelt tjekke vores omfattende liste over ofte stillede spørgsmål først – du kan se dem her.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, bedes du kon-takte vores ekspertteam.

Kundeservice kontakt: service.eu@britax.com

Hovedkontor i Tyskland: Tel.: +49 (0) 731-93 45 -199

Hovedkontor i Storbritannien: Tel.: +44 (0) 1264 38 60 34

RESERVEDELE / RESERVEBETRÆK

Originale RÖMER-reservedele (som f.eks. reservebetræk) fås i din nærmeste børneudstyrsbutik. Der kan du få vejledning, og hvis den nødvendige del ikke er på lager, bestilles den til hurtig levering.

SELELÅS

Funktionsfejl på selelåsen skyldes som regel kun snavs, som nemt kan fjernes. Nærmere informationer herom findes i betjeningsvejledningen, der følger med autostolen.

GRUPPE 0+ OG KLAPVOGNE KOMPATIBILITET

Ud over vores BRITAX klapvogne kan vores babystole også bruges sammen med udvalgte modeller klapvogne på markedet. Spørg personalet i butikken om nødvendige tilpasninger, eller kontakt producenten af klapvognen for yderligere oplysninger.

LÆS MERE

EUROPEAN CONTACTS: