VORES HISTORIE

page lifestyle flyingbaby

VI TROR PÅ ET FAMILIELIV UDEN GRÆNSER

Dette betyder sikkerhedsstandarder for kørsel
For at sikre, at har børn aldrig har været bedre be-skyttet på farten

Ved at flytte grænserne for smart design
Så livet på farten kører mere problemfrit end nogen-sinde

Ved aldrig at diktere, hvilken rute forældrene skal tage
Men ved altid at fejre rejsen

VÆRE FRI.


Vores familie

BEDRE SAMMEN

Britax og Römer har været en del af en familie siden 1978 og BOB siden 2011. Nu styrker vi disse bånd endnu mere. Som ét brand kan vi hjælpe forældre endnu mere med at leve familielivet fuldt ud. Med innovation i vores DNA brænder vi altid for lige at gøre en lille smule ekstra.

page-lifestyle-liftingcar
page-lifestyle-carseatboy

VORES MEDPIONERER INDEN FOR SIKKERHED

Römers tyske ingeniørkunst og unikke historie for samarbejde med bilindustrien har altid været fun-damentet for firmaets position som dem, der sætter standarden inden for børnesikkerhed på farten. Fra en fælles historie fokuserer vi nu på en fælles vision – at skabe en endnu mere sikker fremtid.

VORES SPORTY LILLEBROR

Vi ved, at for nogle forældre består frihed i at kunne smutte en tur i byen, mens det for andre består i at kunne komme væk fra alfarvej. Det er derfor, vi er så begejstrede for den seneste tilføjelse til vores familie – Britax BOB.

Britax BOB handler om at være aktive sammen. Uanset om det betyder afslappede udflugter, hurtige 5 km-ture eller mudrede ture i terrænet. Uanset om du foretrækker at skubbe tre hjul eller trampe i peda-lerne på to hjul. Designet til hurtig bevægelse. De-signet til at tage de hårde stød. Britax Bob betyder, at familiefrihed er, hvad du gør det til.

page lifestyle bobbridge

Fremstillet med omhu – Fordi vi mener, at børns sarte hud fortjener det bedste.

Our Story content image 1coloumn 2

Garanteret renhed – den rene vare hele vejen igennem. Det betyder, at vores mindstekrav til materialernes renhed er langt skrappere end de gældende lovkrav. Det betyder, at vi tester produkterne adskillige gange under fremstillingen. Det betyder, at alt betræk på autostolene i vores 2016-kollektion er fremstillet. med omhu.


En kultur af første

De første smil. De første skridt. Den første nat uden at vågne. Vi ved godt, at den første gang er den vigtigste. Her hos Britax er vi de første til at flytte grænserne, så du kan leve dit familieliv på dine eg-ne betingelser.

Our Story Firsts 1coloumn

Som f.eks. ECE R44.
Europas første lovgivning om standarder for auto-stole. Vi hjalp med at skabe den i 1981. Derefter var vi det første brand, der lancerede R44-godkendte selesystemer i hele Europa.

ISOFIX – endnu en første, vi er stolte af.
Opfundet af os i samarbejde med Volkswagen i 1997 for at give forældre en sikrere og enklere må-de at montere deres autostole på. Sætter stadig standarden i dag for sikker montering i hele Europa.

Vores BOB Revolution PRO – endnu en Britax-opfindelse.
Den første klapvogn, der blev godkendt i Europa til løb og skating, med drejeligt forhjul. Så forældre kan klare ethvert terræn i deres eget tempo.

Eller vores KIDFIX XP SICT – ja, en vinder.
Den første gruppe 2/3 autostol, der blev vurderet som ’rigtig god’ af ADAC og StiWA (Stiftung Warentest) i oktober 2013. *

*Stiftung Warentest og ADAC Motorwelt, 10/2013, når brugt sammen med ISOFIX.


En historie med ingeniørkunst

Our Story Setting Standards

FASTSÆTTELSE AF STANDARDER

Siden 1960'erne har vi spillet en vigtig rolle i udvik-lingen af sikkerhedsstandarder for biler og børn i biler.

Fra at være med til at skabe verdens første standard for sikkerhedsseler – den britiske standard i 1960. Til at føre an i udviklingen af Europas første lovgiv-ning for børnesikkerhedsseler i 1981 - ECE R44. Og påvirke alle relaterede ændringer helt frem til den aktuelle ECE R44 04. Til at være med til at forme den nyeste trin-ændring af lovgivningen inden for autosikkerhed for børn – den nye i-Size-standard.

BANEBRYDENDE TEKNOLOGIER

Vores ingeniører tackler konstant den næste generation af børns mobilitetsudfordringer med innovationer, der fortsat forandrer vores industri.

Fra en strøm af teknologier inden for sikkerhedsseler og dynamiske tests gennem 1960’erne og 1970’erne, der samlet set har været med til at forme den moderne autoseleindustri. Til en lang række patenter og visionære spillere. Som f.eks. opfindelsen af ISOFIX i 1997 i samarbejde med Volkswagen. Eller vores unikke antivip-system Pivot Link i 1999. Eller verdens første drejelige forhjul på en løbeklapvogn i 2005. Og ISOFIX +, vores udvikling i 2011, som gør ISOFIX endnu sikrere med den ekstra stabilitet fra V-Tether-forankring.

page-trailblazing
page history BabySafe

BANEBRYDENDE PRODUKTER

Vi er med til at sætte – og højne – standarder. Vi udtænker nogle af markedets mest avancerede tek-nologier. Men vi samler også vores ekspertise for at designe en konstant udviklende vifte af produkter, der får familielivet til at flyde. Fra Europas første bæresele – skræddersyet be-skyttelse og et fleksibelt middel til transport af vores mest sårbare last. Til et af verdens mest avancerede højryggede stabiliserende beskyttelsessystemer til ældre børn. Til den eneste løbeklapvogn, der er dømt værdig til at bære navnet på den ikoniske ud-holdenhedsdisciplin, Ironman.