Homepage Header4400x1130

Beskytter børn på farten siden 1960

For halvtres år siden introducerede Britax virksomhedens første selesystem til børn. Det var i 1960'erne, og Britax var Storbritanniens førende OEM-leverandør af sikkerhedsudstyr i bilen såsom bremser, sikkerhedsseler, bilbelysningstilbehør og hjelme.


Britax, inklusive deres datterselskaber, opbyggede deres renommé i efterkrigstidens Europa, hvor behovet for sikkerhed for personer i biler blev tydeligt via den omfattende brug og accept af sikkerhedsseler i fly under krigen.

50 years images12

Virksomheden var en af de første til at anerkende dette behov og introducerede sikkerhedsbælter til biler til det fabriksfremstillede sortiment.


I slutningen af 1960'erne var Britax og deres datterselskaber hovedleverandører til førende bilmærker i hele Europa, herunder Volkswagen, Opel og Audi.

50 years images13

Det, der udmærkede Britax, var deres førende kvalitetskontrol og processer, der inkluderede navnligt fysiske test af slidstyrke og styrke.


Som en hovedbidragsyder til udviklingen af verdens første standarder for sikkerhedsseler – den britiske standard i 1960 – blev virksomhedens ekspertise og overlegne test og forskning anerkendt både i branchen og af myndighederne.

50 years images11

I 1966 udvidede virksomheden deres ekspertise inden for bilsikkerhed til børn i bilen i både Storbritannien og Tyskland.


I Storbritannien var vores første autostol til børn Britax' stilfulde Star Rider i rød, blå eller grå til børn på seks måneder til ca. fem år, der havde en sele med fem stropper.

Galaxy-selen fra børnestolen kunne bruges til børn fra 5 til 11 år for at fastholde og beskytte dem i bilen.

50 years images14

Lufki'en blev udviklet i 1966-67 i Ulm i Tyskland af den unge far og Römer-medarbejder, Hermann Wetter.


Ideen om en autostol fik han det foregående år, da han kørte sin nyfødte datter i en papkasse på bilens bagsæde fra Wien i Østrig til Ulm. På opfordring fra sin kone forsøgte han at finde en bedre løsning til at transportere børn sikkert i bilen.

50 years images18

Lufki'en var en oppustelig autostol i klar blå og rød. Virksomheden fremstillede kun få hundrede, indtil Wetter fortsatte med at arbejde på en forbedret version af autostolen.


I 1969 fødtes Peggy'en.
Peggy'en er et af de mest ikoniske, øjeblikkeligt genkendelige produkter i Tyskland. Den sorte og orange autostol er synonym med barndom og bilsikkerhed i 1970'erne og 1980'erne.
Den er blevet fremstillet af Britax Römer i mere end 30 år.

50 years images10

Vores arv er dybt grundfæstet i både sikkerhed og i bilindustrien, i modsætning til mange andre autostolsproducenter, hvis arv kommer fra legetøj eller klapvogne.


Britax havde den unikke knowhow fra bilsikkerhedsmiljø og anvendte den til at udvikle en stærk autostol, der fungerer glat med de andre komponenter i bilen.

50 years images

I 1970'erne traf Britax den strategiske beslutning kun at fokusere indsatsen om autostole til børn, og tidligt i årtiet gik Britax og Römer sammen.


På trods af den lange vej, Britax har rejst, der førte til autostole, står én ting klart: Passagersikkerhed ligger i vores DNA.

50 years images15

Specifikt er vores topprioritet for alle vores stole ikke, hvordan de ser ud, men hvad de gør for de børn, de er bygget til at beskytte, og den familiefrihed i hverdagen, de giver til forældre.


Det, der gør barnets sikkerhed så unikt de seneste 50 år og i dag er vores innovative teknologi fyldt med branchens første, vores overlegne forskning og testkapacitet og vores langsigtede partnerskaber inden for motorkøretøjer og bilvæddeløb. Én ting forbliver stærk, hos Britax flytter vi altid grænser - så familielivet kan leves uden grænser.

50 years images2

VI ØNSKER TILLYKKE FRA HELE VERDEN

Mothercare vil gerne lykønske Britax med dette vigtige jubilæum, som er repræsentativt for et mærke, der fortsat er på forkant med sikkerhed, innovation og udvikling i forbindelse med autostole.
Mothercare, UK
Retailerbilder mothercare1180x8302
Tillykke til Britax Römer med 50 års konstant fokus på innovation, udvikling af sikkerhedssystemer og aktiv deltagelse i udarbejdelsen af europæiske standarder for autostole. Få mærker kan prale af en sådan baggrund.
Matias Massó, S.A., distributør af produkter til børn, Spanien
Lad den Britax Römer-stjerne, der opstod for 50 år siden, blive den klareste stjerne i endnu 500 år!
EDM, distributør af produkter til børn, Rusland
Quotes 2
Den oprindelige ISO 9000 var udelukkende baseret på en intern standard udarbejdet af ingeniøren David Burleigh på Britax-fabrikken i Croydon. Så jeg siger, at når det gælder kvalitet, så ved Britax virkelig, hvad de taler om.
Robert Bell, ejer af kædebutik og tidligere Britax-kollega, Sverige
Homepage Content banner4400x720 3