Skil dig ud


Comic Fun & Letter Design | 2019-særudgaver af autostole

Skil dig ud

Comic Fun & Letter Design | 2019-særudgaver af autostole

"Lyt ikke til folk, der prøver at fortælle dig, hvad du kan og ikke kan være her i livet. "

 

null

Vi tror ofte, at vi er nødt til at følge visse regler. Men livet er mangfoldigt, hver eneste familie er unik, og livet med børn er altid lidt af et eventyr. Vores nye "Skil dig ud"-særudgaver er lige så forskelligartede, som familier kan være.
I stedet for at lægge sig fast på én stil lod vores interne designteam sig inspirere af to vidt forskellige tendenser fra modens og boligindretningens verden. Resultatet: den muntre, farverige Comic Fun og den stilfulde, elegante Letter Design. Sammen slår de et slag for større mangfoldighed og mere individualitet.

null

Disse særudgaver, der er designet og trykt i Tyskland, indgår også i vores egen, personlige erklæring: Fremstillet i Tyskland – fra den første skitse til det færdige produkt. Dette er ikke kun, hvor ideer og designs til vores produkter undfanges. Vi fremstiller også 90 % af vores børnesæder i Tyskland.
Og hvorfor gør vi det? Fordi vi vil vide, hvad der indgår i vores produkter, og dette er kun muligt, hvis vi holder nøje øje med hvert enkelt trin i produktionen.
Få mere at vide om vores barnestole, der er fremstillet i Tyskland..