BÆREDYGTIGHED

VI BESKYTTER DERES FREMTID

Vi beskytter det, der betyder mest: Vores mission er at tilbyde en sikker, komfortabel, bæredygtig og brugervenlig mobilitetsløsning for børn.

Siden udviklingen af Britax Römer’s første autostol til børn i 1966, har vi beskyttet millioner af børn i hele verden på deres rejser.

Ligesom verdens børn og deres sikkerhed altid er i fokus hos os, bekymrer vi os naturligvis også meget om den verden, de vokser op i.

Få mere at vide om de første skridt vi tager på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid.

Vi er kun lige begyndt.

Vi arbejder hele tiden på yderligere projekter

GREEN SENSE by Britax Römer

Tekstilovertræk fremstillet af 100 % genanvendte PET-plastflasker. Op til 138 PET-plastflasker forvandles pr. produkt til blødt garn, der spindes for at skabe et kvalitets-tekstilovertræk, af 100 % genbrugspolyester.

En ny linje af bæredygtigt producerede autostole og klapvogne

Det rudeformet mesh betræk er også 100 % genanvendt og er blevet målrettet integreret i betrækkenes design for at bidrage til luftcirkulationen og gøre det ekstra behageligt for dine børn under deres rejser.

PROJEKT RENT VAND

I samarbejde med MyClimate, støtter Britax rent drikkevand for skoler og husholdninger i Uganda, et projekt, der er certificeret i henhold til guldstandarden.

Programmets vigtigste formål er at distribuere vandrensningssystemer til lavindkomst-husholdninger og institutioner såsom skoler, og vi starter i Uganda.

Carbon finance anvendes til at give husholdningerne adgang til vandrensningsteknologier og forbedrer dermed levevilkårene og sundhedstilstanden for tusindvis af mennesker.

FREMSTILLET I TYSKLAND

"Fremstillet i Tyskland" er meget vigtigt for os. Det er ikke kun autostolens idé eller design, der er udviklet i Tyskland, hovedparten af vores sæder fremstilles også her.