Ikke helt. Men vi er engagerede i vores rejse mod bæredygtig sikkerhed. 

Det er vores mission at beskytte drømme (Protecting Dreams). Ligesom vi bekymrer os for børn og deres sikkerhed rundt om i verden, bekymrer vi os også meget om den verden, de vokser op i. 

Få mere at vide omkring den spændende udvikling på vores nye produkter og de første skridt, vi tager på vores vej mod en mere bæredygtig fremtid. 

GREEN SENSE by Britax Römer

Denne innovative serie af autostole og klapvogne giver plastaffald et nyt liv: 

Vi har udelukkende brugt 100 % genanvendt polyester ved fremstilling af stofbetrækket til GREEN SENSE. Op til 29 PET-plastikflasker per produkt* er blevet forvandlet til blødt garn, som derefter spindes for at skabe et førsteklasses stofbetræk. 

Det rudeformet mesh betræk er også 100 % genanvendt og er blevet målrettet integreret i betrækkenes design for at bidrage til luftcirkulationen og gøre det ekstra behageligt for dine børn under deres rejser. 

Bæredygtig mode 

Den nye GREEN SENSE by Britax Römer leveres i to versioner: Atlantic Green – en dyb, sofistikeret grønblå farve og Fossil Grey – en elegant, mørkegrå nuance.  

Oplev vores bedst sælgende autostole og rejsesystemer, der nu fås i GREEN SENSE bæredygtig mode. 

Det er kun begyndelsen.  

Vi arbejder løbende på et antal projekter for at levere Bæredygtig sikkerhed til dig, altid med tanke på vores mission og formålet med vores mærke: Protecting Dreams, nu og i de kommende generationer. Bliv hos os. 

*29 plastikflasker med størrelsen 1,5 liter er der gået til fremstillingen af stoffet på SMILE III.