BÆREDYGTIGHED

VI BESKYTTER DERES FREMTID

Vi beskytter det, der betyder mest: Vores mission er at tilbyde en sikker, komfortabel, bæredygtig og brugervenlig mobilitetsløsning for børn.

Siden udviklingen af Britax Römer’s første autostol til børn i 1966, har vi beskyttet millioner af børn i hele verden på deres rejser.

Ligesom verdens børn og deres sikkerhed altid er i fokus hos os, bekymrer vi os naturligvis også meget om den verden, de vokser op i.

Få mere at vide om de første skridt vi tager på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid, f.eks. vores GREEN SENSE-kollektion, vores 100 % CO2-neutrale autostol KIDFIX i-SIZE og vores filosofi "Fremstillet i Tyskland".

Vi er kun lige begyndt.

Vi arbejder hele tiden på yderligere projekter

GREEN SENSE by Britax Römer

Tekstilovertræk fremstillet af 100 % genanvendte PET-plastflasker. Op til 138 PET-plastflasker forvandles pr. produkt til blødt garn, der spindes for at skabe et kvalitets-tekstilovertræk, af 100 % genbrugspolyester.

En ny linje af bæredygtigt producerede autostole og klapvogne

Det rudeformet mesh betræk er også 100 % genanvendt og er blevet målrettet integreret i betrækkenes design for at bidrage til luftcirkulationen og gøre det ekstra behageligt for dine børn under deres rejser.

FOSSIL GREY

ATLANTIC GREEN

GALAXY BLACK

Britax DUALFIX 3 i-SIZE Bundle Galaxy Black

DUALFIX 3 i-SIZE Bundle

SE PRODUKT
Britax DUALFIX M i-SIZE Galaxy Black

DUALFIX M i-SIZE

SE PRODUKT
Britax ADVANSAFIX i-SIZE Galaxy Black

ADVANSAFIX i-SIZE

SE PRODUKT

CARBON NEUTRAL

Ved opgørelsen af det CO2-fodaftryk som KIDFIX i-SIZE forårsager som produkt, skal alle udledninger af drivhusgasser i stolens livscyklus (fra oprindelse til (kundens) dør) tages i betragtning i CO2-fodaftryksresultatet. Dvs. fra produktionen af råstofferne til fremstilling, emballering og forsendelse.

100 % CO2-neutrale KIDFIX i-SIZE

Vi har beregnet produktets CO2-fodaftryk (fra oprindelse til (kundens) dør) for KIDFIX i-SIZE sammen med vores partner TÜV Rheinland: ca. 19 kg CO2e. Vi arbejder kontinuerligt med at reducere fodaftrykket yderligere, mens vi samtidig fokuserer på det vigtigste formål: at transportere børn på en sikker måde.

PRODUKTETS CO2-FODAFTRYK

Grafikken viser de forskellige elementer i KIDFIX i-SIZE-autostolens CO2-fodaftryk. Der udledes cirka 19 kg CO2e i den produktionscyklus, der fremstiller KIDFIX i-SIZE (fra oprindelse til (kundens) dør). Den ækvivalente, beregnede CO2-mængde udlignes fuldstændig via et klimabeskyttelsesprojekt. Genindvindingen af produktionsaffald anslås til at have en positiv effekt på cirka 5 % af CO2-fodaftrykket i produktets livscyklus.

Og vi arbejder hele tiden på at reducere det yderligere – dog begrænset af materialernes relevans for sikkerheden.

PROJEKT RENT VAND

I samarbejde med MyClimate, støtter Britax rent drikkevand for skoler og husholdninger i Uganda, et projekt, der er certificeret i henhold til guldstandarden.

Programmets vigtigste formål er at distribuere vandrensningssystemer til lavindkomst-husholdninger og institutioner såsom skoler, og vi starter i Uganda.

Carbon finance anvendes til at give husholdningerne adgang til vandrensningsteknologier og forbedrer dermed levevilkårene og sundhedstilstanden for tusindvis af mennesker.

FREMSTILLET I TYSKLAND

"Fremstillet i Tyskland" er meget vigtigt for os. Det er ikke kun autostolens idé eller design, der er udviklet i Tyskland, hovedparten af vores sæder fremstilles også her.