Se Britax Römer

Se Britax Römer

Beskytter børn på farten siden 1966

Beskytter børn på farten siden 1966

Hos Britax Römer sørger vi for, at forældrene og deres børn er sikre under transporten. Firmaet har forpligtet sig fuld ud til dette mål, siden de først fabrikerede sikkerhedsudstyr og tilbehør til biler i 1930'erne. Siden udviklingen af Britax Römer’s første autostol i 1966, har børnenes sikkerhed været vores største prioritet. I mere end 50 år er der ikke blevet sparet på omkostningerne eller bestræbelserne, til at sørge for endnu mere sikkerhed for de små. I dag udvikler og producerer Britax Römer autostole og klapvogne og 70 % af vores autostole er "Made in Germany".

Made in Europe

Made in Europe

Med vores store tyske og britiske kulturarv, har Britax Römer forpligtet sig til fremstilling i Europa. I 2016 flyttede vi til vores nye specialbyggede hovedkvarter i Leipheim, Tyskland. Dette nye anlæg gør det muligt for os at producere 70 % af vores autostole i Tyskland.

Lavet med kærlighed

Lavet med kærlighed

Fra den første idé til det færdige resultat - vores produkter er lavet med kærlighed. Vi er også forældre, og vi er der for jer hele vejen igennem, når I får jeres første barn. Derfor lægger vi vores hjerte i udviklingen af vores autostole og klapvogne og sikrer, at hvert eneste produkt lever op til den højeste kvalitet og de højeste sikkerhedsstandarder. Vi elsker det, vi laver, og ønsker at dele kærligheden.

Testet for at sikre de højeste standarder

Hos Britax Römer er det yderst vigtigt at opretholde den højeste mulige sikkerhedsstandard. Derfor har vi som de første en banebrydende intern dynamisk test og opererer to verdensklasse faciliteter for bilsæder i Europa, og i 2017 lancerede vi et af de mest moderne og teknisk avancerede crash-test-centre for barnesæder i hele verden.

Hver klapvognsmodel testes grundigt for forskellige klima-, temperatur-, vejr-, og vejforhold; knirkende lyde og endda med en "bid"-test på frontbøjlen. Derudover stiller vi også høje krav til mere end 500 kemikalier, og udfører tests på uafhængige testlaboratorier i overensstemmelse med vores generelle testprotokol, der dækker alle juridiske krav, såsom REACH.

Testet for at sikre de højeste standarder