Se Britax Römer

Se Britax Römer

Beskytter børn på farten siden 1966

Beskytter børn på farten siden 1966

Hos Britax Römer sørger vi for, at forældrene og deres børn er sikre under transporten. Firmaet har forpligtet sig fuld ud til dette mål, siden de først fabrikerede sikkerhedsudstyr og tilbehør til biler i 1930'erne. Siden udviklingen af Britax Römer’s første autostol i 1966, har børnenes sikkerhed været vores største prioritet. I mere end 50 år er der ikke blevet sparet på omkostningerne eller bestræbelserne, til at sørge for endnu mere sikkerhed for de små. I dag udvikler og producerer Britax Römer autostole, klapvogne og cykelstole og 90 % af vores auto- og cykelstole er "Made in Germany" eller "Made in Britain".

Made in Europe

Made in Europe

Med vores store tyske og britiske kulturarv, har Britax Römer forpligtet sig til fremstilling i Europa. I 2016 flyttede vi til vores nye specialbyggede hovedkvarter i Leipheim, Tyskland. Dette nye anlæg gør det muligt for os at producere 90 % af vores autostole og alle vores cykelstole i Tyskland eller Storbritannien.

Lavet med Omhu

Lavet med Omhu

Vores filosofi er at levere produkter af den højeste kvalitet til vores kunder, som går langt ud over de juridiske standarder for renlighed. Fra skrappe uafhængige test på flere trin under fremstillingen, til minimumskrav, der går langt ud over de lovgivningsmæssige retningslinjer, til de strenge kvalitetskontrolstandarder, vi stiller for alle vores samarbejdspartnere. De bestræbelser, vi har haft på dette område i løbet af de seneste år, er blevet anerkendt af forbrugerundersøgelser såsom Stiftung Warentest i Tyskland, hvor vi løbende modtager de bedste vurderinger i kemikaliekategorien.

Testet for at sikre de højeste standarder

Hos Britax Römer er det yderst vigtigt at opretholde den højeste mulige sikkerhedsstandard. Derfor har vi som de første en banebrydende intern dynamisk test og opererer to verdensklasse faciliteter for bilsæder i Europa, og i 2017 lancerede vi et af de mest moderne og teknisk avancerede crash-test-centre for barnesæder i hele verden.

Hver klapvognsmodel testes grundigt for forskellige klima-, temperatur-, vejr-, og vejforhold; knirkende lyde og endda med en "bid"-test på frontbøjlen. Derudover stiller vi også høje krav til mere end 500 kemikalier, og udfører tests på uafhængige testlaboratorier i overensstemmelse med vores generelle testprotokol, der dækker alle juridiske krav, såsom REACH.

Testet for at sikre de højeste standarder