Kontakt

Kontakt

Kontakt

Vi hører med glæde fra dig, uanset om du har en forespørgsel, har brug for et godt råd, eller måske har et godt forslag til os.

E-mail: info.dk@britax.com

Reservedele

Reservedele

Originale Britax Römer-reservedele fås i din nærmeste børneudstyrsbutik. Der kan du få vejledning, og hvis den nødvendige del ikke er på lager, bestilles den til hurtig levering.

Produktsupport

Produktsupport

Leder du efter brugsanvisninger, eller har du brug for hjælp til at installere dit nye autostol ? Så er vores produktsupport muligvis det perfekte værktøj til dig. Du behøver blot søge efter dit produkt for at finde alle de oplysninger, du har brug for.

Ofte stillede spørgsmål om produkt

Ofte stillede spørgsmål om produkt

Vi ved, hvor svært det kan være at finde det rigtige produkt til dig og dit barn, og hvor mange spørgsmål du som forælder kan have, når det gælder brugen af produkterne. Derfor har vi samlet alle disse spørgsmål og svar i vores Ofte stillede spørgsmål om produkt. Og hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Klapvognskompatibilitet

Klapvognskompatibilitet

Ud over vores Britax-klapvogne er vores babyautostole også kompatible med udvalgte klapvognsmodeller på markedet. I vores Kompatibilitetsoversigt kan du finde oplysninger om de tilgængelige adaptere, og hvor du kan købe dem.