Fremstillet i Tyskland

Fremstillet i Tyskland

Fremstillet til vores børn og til dine børn!

Siden udviklingen af den første Britax Römer-autostol for mere end 50 år siden har over 500 medarbejdere hver dag arbejdet for at gøre hvert nye produkt mere sikkert. Vi ved, hvor vigtigt det er at beskytte de højtelskede børn, fordi vi selv er forældre.

Vi prioriterer "Fremstillet i Tyskland" højt. Det er ikke kun idéen til eller designet af en autostol, der er udviklet i Tyskland. De fleste af vores autostole fremstilles også her. "Fremstillet i Tyskland" – fra den første idé til det færdige produkt.

Fra den første idé til en sikker autostol

Det tager to til tre år at udvikle en ny Britax Römer-autostol. Alle involverede afdelinger findes under ét og samme tag – fra den første idé til test og produktion. Derfor kan alle team arbejde sammen, så vi kan nå vores fælles mål om at producere de mest sikre autostole.

Fremstillet med en vision

Fremstillet med en vision

Til at begynde med udtænkes den første idé, som kombineres med tysk ingeniørarbejde. Produktudviklingen er en kontinuerlig proces, der involverer et team af produktansvarlige, produktdesignere og ingeniører. Vores interne team inden for produktdesign, testning og simulering arbejder tæt sammen og udarbejder de første CAD-modeller. Teamet vurderer modellerne, udfører kollisionstest og finjusterer modellen, hvorefter processen starter forfra, indtil autostolen opfylder alle krav.

Fremstillet med omhu

Fremstillet med omhu

I overensstemmelse med dette princip skaber og designer vi stilfulde produkter, der afspejler de aktuelle tendenser og farver. For os går sikkerhed og design hånd i hånd. Derfor sørger vi for at sikre, at de materialer, der anvendes, indeholder så få skadelige stoffer som muligt og er af højeste kvalitet. For at kunne sikre dette har vi flyttet hele produktionen af vores betræk til Europa.
Resultatet er et produkt, der ikke kun garanterer sikkerheden, men også er ergonomisk og har et flot design.

Fremstillet til beskyttelse

Fremstillet til beskyttelse

I løbet af udviklingsprocessen gennemgår en autostol forskellige test igen og igen. Ud over kontinuerlige kollisionstest på et af vores fire testanlæg i Europa testes autostolen også virtuelt. Vi bruger Computer-Aided Engineering (CAE) til at simulere detaljerede virtuelle kollisioner. Dette giver os et detaljeret indblik i følgerne af en ulykke.
Men selv når autostolen er i serieproduktion, testes den stadig. Med jævne mellemrum tester vi autostole fra produktionen samt test af selen og andre sikkerhedskomponenter på vores kollisionsanlæg.

Fremstillet med viden

Fremstillet med viden

Produktionen af vores autostole udføres manuelt. På denne måde kan vi sikre, at alle skruer passer perfekt, og at vi fremstiller et sikkert produkt. Erfaring spiller en vigtig rolle hos Britax Römer – nogle af vores produktionsmedarbejdere har været en del af teamet i 35 år.
I samarbejde med vores leverandører sikrer vi, at de bruger de korteste transportveje. Dette skaber synergier og forbedrer samarbejdet under produktudviklingen. Sidst, men ikke mindst, sætter vi et godt eksempel i forhold til bæredygtighed og en bedre CO2-balance med korte transportveje og mindre emballage.

Alle vores autostole er konstrueret, stylet og testet i Tyskland. Ca. 90% af vores autostole er lavet i Europa; ca. 60% er lavet i Tyskland og ca. 30% er lavet i Storbritannien.