Sikkerhedsinformation

Sikkerhedsinformation

Frivillig tilbagekaldelse af BABY-SAFE 5Z

Efter afslutningen af en intern undersøgelse udsendte Britax Römer i juli 2023 en frivillig tilbagekaldelse af BABY-SAFE 5Z-autostolen baseret på en intern undersøgelse. Hos Britax Römer tager vi kvaliteten og sikkerheden af vores produkter meget alvorligt.

Der er et potentielt sikkerhedsproblem med et hul, der kan opstå mellem håndtaget og sædet på BABY-SAFE 5Z. Mellemrummet påvirker ikke autostolens ydeevne i bilen eller i en kollision, men der er en potentiel sikkerhedsrisiko, når autostolen bæres uden bilen. I sjældne tilfælde kan håndtaget løsne sig uventet og forårsage pludselige bevægelser af skallen og/eller overraske den person, der bærer BABY-SAFE 5Z. Det kan føre til, at autostolen falder ned eller kolliderer med andre genstande, og under uheldige omstændigheder kan barnet komme til skade.

Alle BABY-SAFE 5Z vil blive erstattet gratis med en nyere version af produktet, BABY-SAFE 5Z2, som ikke har dette potentielle problem.

Forældre, der har købt en BABY-SAFE 5Z autostol, bør:

  • Stoppe med at bruge BABY-SAFE 5Z med øjeblikkelig virkning, især uden for bilen ved at bære autostolen ved hjælp af håndtaget.
  • Gå ind på www.baby-safe-check.com for at udskifte deres autostol.