ADVANSAFIX III SICT

Ekstra beskyttelse af og komfort for voksende børn
ADVANSAFIX III SICT er vores nye autostol til voksende børn fra 9 kg til 36 kg. Med 5-punktsselen kan man på sikker vis fastspænde små børn på op til 18 kg i autostolen For større børn, der fastspændes med bilens 3-punktssele, giver SecureGuard-selen et yderligere 4. kontaktpunkt, der holder hofteselen rigtigt på plads. Stolen er også udstyret med en aftagelig SICT til ekstra beskyttelse mod sidekollision. Hvad der også er unikt er de forskellige hvilepositioner for alle aldre op til 36 kg. Avanceret sikkerhed og komfort for dit voksende barn.

FARVE COSMOS BLACK

Egnethed


Babyer SMÅBØRN Børn

GRUPPE 1/2/3

9 kg - 36 kg

9 måneder - 12 år

LÅSEMEKANISMER


  • Engineered in Germany

PRISER


PRODUKTHØJDEPUNKTER

AVANCERET SIKKERHEDSEVNE TIL ALLE ALDRE

ADVANSAFIX III SICT er designet til at beskytte dit barn fra det er 9 måneder, og helt op til det er 12 år gammelt. Det er en blanding af mange forskellige avancerede sikkerhedsteknologier, som overgår de lovmæssige krav, så du kan få endnu mere ro i sindet. ISOFIX med Pivot Link mindsker den fremadrettede bevægelse ved en kollision og nedsætter risikoen for skader på hoved og nakke for børn i alle aldre. Vores beskyttelse ved sidekollision (SICT), giver en ekstra beskyttelse ved sidekollision. Og efterhånden som dit barn vokser og går fra at være fastspændt med den integrerede 5-punktsele til at blive fastspændt med bilens 3-punktsele, hjælper SecureGuard med at sikre den optimale placering over bækkenpartiet.

01 Highlight advanced safety ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

EGNET FRA 9 KG TIL 36 KG

ADVANSAFIX III SICT vokser med dit barn, da den kan bruges til børn fra 9 kg til 36 kg. Dette gør den til den eneste autostol, du får brug for efter baby autostolen. Mens den lille vokser, kan du let skifte fra at bruge den integrerede sele (op til 18 kg) til bilens 3-punktsele (op til 36 kg) med den ekstra beskyttelse fra vores SecureGuard til fastgørelse af barnet i autostolen.

02 Highlight from 9to36kg ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

KOMFORT TIL ALLE ALDRE

Dit barns komfort er vigtig for, at I får en rolig tur, ligegyldigt om I skal hen og handle eller på ferie. Deres behov ændrer sig, når de vokser. Ligegyldigt om de er 9 måneder eller 12 år, tilpasser ADVANSAFIX III SICT sig til dit barns specifikke behov. Godkendt til brug i tilbagelænet position til børn i alle aldre. Den har tykke, blødt forede siderpper og justerbare tilbagelænede positioner, som gør, at dit barn har det så behageligt som muligt på turen, hvor end I skal hen.

03 Highlight comfort for all ages ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

MONTERING

MONTERINGSSMULIGHEDER


top tether 20x20 new aw

ISOFIX og Top Tether (Gruppe 1)

Det kan være svært at montere en autostol 100 % sikkert, da alle biler er forskellige. Derfor har Britax samarbejdet om at udvikle ISOFIX, et standardsystem af forbindelsespunkter, som er i næsten alle biler. ISOFIX-systemet giver en sikker og robust forbindelse mellem barnets autosæde og bilen. Så hver gang du, en bedsteforælder eller en ven skal sætte autostolen fast i din bil eller i en anden bil, vil der ske færre fejl.

ADVANSAFIX III SICT specifikke krav – En sikker montering gennemføres ved hjælp af en top tether, der giver optimal stabilitet.

Tjek bilejerens instruktionsbog for at finde ISOFIX og top tether forankringspunkterne i din bil, og bed din lokale forhandler om en testmontering i din bil (bed venligst om en medarbejder, der er oplært af Britax-Römer), før du køber autostolen.

isofix vehicle list 20x20 new aw

ISOFIX kompatibel (Gruppe 2/3)

Det kan være svært at montere en autostol 100 % sikkert, da alle biler er forskellige. Derfor har Britax samarbejdet om at udvikle ISOFIX, et standardsystem af forbindelsespunkter, som er i næsten alle biler. ISOFIX-systemet giver en sikker og robust forbindelse mellem barnets autosæde og bilen. Så hver gang du, en bedsteforælder eller en ven skal sætte autostolen fast i din bil eller i en anden bil, vil der ske færre fejl.

ADVANSAFIX III SICT specifikke krav – En sikker montering gennemføres ved hjælp af en top tether, når dit barn spændes fast med bilens 3-punktssele.

Tjek din køretøjsliste eller FIT FINDER® på produktsiden for at se, om autostolen er kompatibel med din bil.

KØRSELSRETNING


Montering i kørselsretning

9 kg - 36 kg


PRODUKTFUNKTIONER

Autostol med højrygget beskyttelse
Feature01 Highback Booster Protection ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Vores højryggede autostol beskytter dit barn på 3 måder: sædets yderklædning beskytter dit barn fra hoved til hofte, specielt i tilfælde af en sidekollision, med den øvre og nedre seleføring kan man få selen til at sidde korrekt, og den polstrede hovedstøtte giver komfort og sikrer dit barns hoved og nakke.

5-punktssele
Feature02 5 Point Harness ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Vi mener, at en 5-punktssele er den sikreste måde til at fastgøre dit barn i en autostol, da den fastholder dit barn sikkert i sædets beskyttende yderste skal. I tilfælde af kollision fordeler selen kraftpåvirkningen over fem punkter, to ved skuldrene, to ved hofterne og et, hvor selen spændes mellem benene. Dette hjælper med at beskytte dit barn mod hele påvirkningen fra kollisionen.

SecureGuard
Feature03 SecureGuard ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

SecureGuard beskytter et ældre barns skrøbelige maveregion, og giver et ekstra – et 4. – kontaktpunkt i forhold til den almindelige voksne 3-punktsele. Ved at have hofteselen i den rigtige position over barnets bækken, hjælper SecureGuard med at mindske belastningen ved en frontalkollision med op til 35%*. Den giver samtidig dit barn friheden til at røre sig under turen.
(*Britax Römer intern test med Q6 testdukke, som repræsenterer et barn på 6 år)

Avanceret SI pudeteknologi til sidekollision (SICT)
Feature04 SICT ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Vores SICT giver dit barn en sublim beskyttelse i tilfælde af sidekollision. SICT nedsætter belastningen ved kollision ved at mindske afstanden mellem bilen og autostolen, som så affjedrer og absorberer noget af energien fra kollisionen, før den rammer dit barn. For at opnå beskyttelsen skal du bare justere SICT på den side af autostolen, der er tættest på døren.

Sædet kan indstilles i flere positioner
Feature05 Multi recline positions ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Dit barn skal selvfølgelig sidde bekvemt under kørsel. Det er årsagen til, ADVANSAFIX III SICT blev designet med 3 positioner, så du let kan læne sædet tilbage – og nyde en afslappet tur med et glad barn.

V-Tether – dobbelt forankring for mere stabilitet
Feature06 Top Tether ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

V-Tether har dobbelt forankringspunkter, hvilket betyder, at der er mere stabilitet og sikkerhed for dit barn, end der ville være med de konventionelle topseler. Vores V-Tether gør, at autostolen ikke kan rotere, hvilket reducerer barnets fremadrettede bevægelse i en kollision. Selens unikke mønster og sting er derudover designede således, at de gradvist giver sig og absorberer belastningen fra en frontalkollision.

Britax Römer antivip-system
Feature07 Pivot Link ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

I tilfælde af kollision fører vores patenterede antivip-system først kraften nedad og ind i køretøjets sæde. Dernæst føres kraften fremad – mere skånsomt – hvilket kraftigt reducerer risikoen for hoved- og nakkeskader.

Specialskulderpolstring
Feature08 Performance Chest Pads ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Vores specialskulderpolstringer giver komfort og reducerer dit barns bevægelse fremad i tilfælde af en kollision med ekstra beskyttelse og fokus på barnets sårbare nakke. De hjælper også med at sprede kræfterne fra en frontal kollision mere jævnt over dit barns skuldre og bryst.

SPECIFIKATIONER

Montagu Montagu

Godkendelse


GRUPPE 1/2/3

Rækkevidde

ADVANSAFIX III SICT ADVANSAFIX II SICT CosmosBlack 02 IsofixTopTether RO 2016 72dpi 2000x2000
View product
EVOLVA 1-2-3 SL SICT EVOLVA 1 2 3 SL SICT WineRose 02 2016 72dpi 2000x2000
View product
EVOLVA 1-2-3 plus EVOLVA 1 2 3 PLUS FlameRed 02 2016 72dpi 2000x2000
View product
EVOLVA 1-2-3 EVOLVA 1 2 3 CosmosBlack 02 2016 72dpi 2000x2000
View product
Installation med ISOFIX-beslag tick tick
SecureGuard tick
Beskyttelse ved sidekollision (SICT) tick tick
Hvilepositioner 3
(Nem at justere)
2 2 2

Tilbehør

Hvad medfølger


  • Brugerinstruktioner
  • Typeliste
  • ISOFIX-hjælpeindføringer
  • Fleksibel SICT
  • SecureGuard
PASSER
DEN TIL
DIN BIL?

FIT FINDER®

PASSER DEN TIL DIN BIL?
Ikke alle stole passer i alle biler. For at være sikker på at du vælger den rigtige stol, skal du blot vælge din bil for at se, om ADVANSAFIX III SICT passer.