TEST OG PRISER


Vores børnesikkerhedsprodukter er blevet elsket af forældre og anerkendt med mere end 2.075 sikkerheds-, design- og forbrugerpriser siden 1966. Fra forbrugerorganisationer og førende medier til førende designgrupper og crowd-sourcede priser - Britax Römers produkter bliver konstant bemærket for deres overlegne kvalitet, komfort og sikkerhed. Vi er så stolte over at beskytte millioner af børn på vejene hver dag med produkter, der er elsket af så mange grunde.

ELSKET for sikkerhed

Hos Britax ligger det i vores virksomheds DNA at opretholde den højest mulige sikkerhedsstandard. Derfor har vi været pionerer inden for in-house dynamisk testning og driver tre crashtestfaciliteter i verdensklasse for autostole på tre kontinenter. Vi er elsket over hele verden for vores produkters sikkerhed og for at beskytte det, der betyder mest. Vores stærke arv som leverandør til bilindustrien har ført til vores overlegne tekniske kvaliteter. Britax' autostole gennemgår nogle af de strengeste eksterne og interne tests i branchen.

LOVED for Design

Britax er gentagne gange blevet anerkendt for sine smukke produktdesigns med prestigefyldte designpriser som Red Dot Design Award og IF Design Award. Vores produkter er kendt for deres kombination af form og funktion, hvilket resulterer i enkle, slanke skaller og smukke stoffer, farver og stilarter. Britax designer og fremstiller også autostole til førende bilmærker som Audi, Mercedes, Porsche, Volvo og Volkswagen.

LOVED by Nature

Vores filosofi er at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder, som går ud over de lovmæssige standarder for renhed og renlighed. Fra strenge uafhængige tests på flere stadier i fremstillingsprocessen til de kvalitetskontrolstandarder, vi sætter for hver partner, vi arbejder med. Britax' kemiske og mekaniske test af komponenter og tekstiler omfatter lovmæssige retningslinjer og vores egne ofte strengere standarder, som kvaliteten af vores produkter skal overholde. Vi har frivilligt forpligtet os til at overgå lovgivningens krav til kemikalier som ftalater, PAH, formaldehyd og phenolforbindelser i vores autostole og klapvogne.

VORES PRISVINDENDE PRODUKTER

KIDFIX i-SIZE

SE DETALJER

DUALFIX M PLUS

SE DETALJER