BABY-SAFE i-SIZE

i-Size sikkerhed uden kompromis for dit barn, mens det vokser
BABY-SAFE i-SIZE er vores første baby autostol, som overholder de nye bestemmelser for autostole ECE R129 (i-Size). Sædet giver sikkerhed og komfort til nyfødte og børn op til 15 måneder, og det kan tilpasses og beskytte dit barn, mens det udvikler sig og vokser til en højde på 83 cm.

Egnethed


Babyer SMÅBØRN Børn

i-Size (ECE R129)

40 cm - 83 cm

Fødsel - 13 kg

Fødsel - 15 måneder

LÅSEMEKANISMER


  • Made in Germany

PRISER


PRODUKTHØJDEPUNKTER

MASSER AF PLADS – FRA FØDSEL TIL 15 MÅNEDER

BABY-SAFE i-SIZE er designet til at overholde de nye bestemmelser for autostole ECE R129 (i-Size) og passer til børn fra nyfødte op til 15 måneder, helt op til en højde på 83 cm. Baby autostolen har en indsats til nyfødte, som giver ekstra støtte og desuden er energiabsorberende i tilfælde af en kollision. Indsatsen kan fjernes, og højden på hovedstøtten kan justeres, efterhånden som dit barn vokser.

Highlight Flexible Space BABY SAFE i SIZE 1140x500px 72dpi

PATENTERET LIG-FLADT-TEKNOLOGI, DER GIVER SIKKERHED OG KOMFORT

Når det handler om at køre i bil med små nyfødte, ved vi, at det kan være svært at afgøre, hvilken liggestilling der er bedst for dem. Da en lille babys muskler ikke er så udviklede, er en mere fladtliggende stilling bedre for barnet, mens en mere oprejst stilling er sikrere i tilfælde af en kollision. BABY-SAFE i-SIZE har vores patenterede lig-fladt-teknologi, som er en løsning, der er meget nem at bruge – når du justerer hovedstøttens højde, justeres liggestillingen også. Du kan opnå en endnu bedre liggestilling for dit barn, når du bruger autostolen sammen med BABY-SAFE i-SIZE-FLEX BASE i visse biler.

Highlight Lie Flat BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

RO I SINDET TIL DIN BABYS FØRSTE REJSER

Børn og især nyfødte babyer er de mest sårbare passagerer på vejen, og de har brug for beskyttelse mod enhver mulig påvirkning. Derfor fokuserer vi udelukkende på at udvikle, teste og forbedre autostole til børn, der overholder de højest mulige sikkerhedsstandarder og overstiger de strenge kontroller for de nye sikkerhedsbestemmelser for autostole til børn (ECE R129). Det betyder, at når du køber BABY-SAFE i-SIZE, køber du også vores forskning og engagement i dit barns sikkerhed, så du kan nyde alle rejser med dit barn med ro i sindet.

Hightlight  Best in class BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

MONTERING

MONTERINGSSMULIGHEDER


on base no rebound bar vehicle list 20x20 new aw

Baby autostol på basen

For de øjeblikke, når din baby sover godt og du er nødt til at tage babyen ud af eller sætte den ind i bilen uden at baby forstyrres vil du virkelig værdsætte vores baby autostol baser. Når basen er monteret i bilen, kan du let fastgøre eller tage baby autostolen af uden besvær med et enkelt klik og uden at forstyrre din baby.

Vores i-Size-autostole passer til alle siddepladser, der er godkendt til i-Size, så tjek bilens instruktionsbog for at se, hvilke siddepladser der er godkendt til i-Size i din bil.

Vores i-Size-autostole passer til alle siddepladser, der er godkendt til i-Size, så tjek bilens instruktionsbog for at se, hvilke siddepladser der er godkendt til i-Size i din bil.

belted 20x20 new aw

Fastgøres med sikkerhedssele

Britax-Römer tilbyder dig mere fleksibilitet med muligheden for at montere din autostol med bilens egen integrerede 3-punktssele. Denne mulighed er nem, hvis du skal flytte autostolen over i andre biler, som muligvis ikke alle er udstyret med ISOFIX. Seleføringen på autostolen hjælper dig til at montere autostolen korrekt.

Tjek bilejerens instruktionsbog for at finde egnede siddepositioner, og bed din lokale forhandler om en testmontering i din bil (bed venligst om en medarbejder, der er oplært af Britax-Römer), før du køber autostolen.

KØRSELSRETNING


Bagudvendt montering

40 cm - 83 cm


Travel System

EUME1094EU Travel System Base 1500x500px

Kan sættes på klapvogn


På travle dage, hvor du og din baby kører i bilen, kan du gøre dagen nemmere ved at bruge baby autostolen på en klapvogn. Du skal bare tage baby autostolen med barnet ud af bilen og klikke den sikkert på klapvognen – så er I klar til at tage afsted.

Alle Britax Römer baby autostole kan monteres på alle typer Britax klapvogne med vores CLICK & GO® adaptere og er også kompatible med andre førende klapvognsmærker.

Kan sættes på base


For de øjeblikke, når din baby sover godt og du er nødt til at tage babyen ud af eller sætte den ind i bilen uden at baby forstyrres vil du virkelig værdsætte vores baby autostol baser. Når basen er monteret i bilen, kan du let fastgøre eller tage baby autostolen af uden besvær med et enkelt klik og uden at forstyrre din baby.

PRODUKTFUNKTIONER

Indsats til nyfødte
Features Newborn Insert BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Specialdesignet til at give ekstra støtte til nyfødte babyer. Den medfølgende indsats til nyfødte med aftagelige, energiabsorberende skumpuder gør pladsen mindre og giver øget komfort.

Overlegen SI pudeteknologi til sidekollision (SICT)
Features SICT BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vores forbedrede SICT giver overlegen beskyttelse i to trin i tilfælde af sidekollision. Den skubber barnet væk fra kollisionen i en kontrolleret bevægelse og ændrer derefter form, så den kan absorbere den energi, der påvirker barnet. For at opnå beskyttelsen skal du bare justere og tilpasse SICT på den side af autostolen, der er tættest på døren.

Lig-fladt-teknologi
Features Lie Flat BABY SAFE i SIZE 1180x830px

Giver mulighed for at placere nyfødte i en mere behagelig og mere ergonomisk stilling. Vores patenterede integrerede hvilemekanisme giver dig mulighed for at justere liggestillingen i forhold til barnets højde. Stillingen ændres automatisk, når hovedstøtten justeres, så pladsen øges i takt med, at dit barn vokser. Skulderstropperne justeres også automatisk, når hovedstøtten justeres.

Let justerbar hovedstøtte og sele
Features Adjustable headrest harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vores polstrede hovedstøtte og sele kan let justeres med én hånd, så de passer til barnets højde. Før du fastgør barnet i selen, skal du kontrollere, at hovedstøtten sidder i den korrekte position – lige over barnets skuldre.

Solkaleche
Features Sun Canopy BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Solkalechen beskytter dit barn mod solen (UPF 50+) og vinden både i bilen og i klapvognen. Fastholdelsespunkterne sidder praktisk på siden af håndtaget, så du kan bære baby autostolen, når solkalechen er i brug.

5-punktssele
Features 5 point harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vi mener, at en 5-punktssele er den sikreste måde til at fastgøre dit barn i en autostol, da den fastholder dit barn sikkert i sædets beskyttende yderste skal. I tilfælde af kollision fordeler selen kraftpåvirkningen over fem punkter, to ved skuldrene, to ved hofterne og et, hvor selen spændes mellem benene. Dette hjælper med at beskytte dit barn mod hele påvirkningen fra kollisionen.

Nem afmontering med CLICK & GO®-holdere
Features Easy release BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Baby autostolen kan nemt tages af basen eller klapvognen, så den voksne kan bevare en ergonomisk, opretstående stilling, mens autostolen løftes op. Du kan bruge håndtaget bag på baby autostolen til at låse den op fra basen eller klapvognen og nemt løfte den af.

Justerbart håndtag
Adjustable Handle BABY SAFE i SIZE 1180x830px

Det justerbare håndtag giver dig mulighed for nemt at flytte det bagud og anbringe barnet i baby autostolen. Tryk blot på knapperne på hver side af håndtaget for at låse den op og flytte den. Når autostolen er placeret på gulvet, anbefaler vi, at du klapper håndtaget helt tilbage for at forhindre, at autostolen gynger.

SPECIFIKATIONER

Montagu Montagu

VÆGT & MÅL


H x D x B
58 x 44 x 67 cm

Vægt
4.8 kg

Godkendelse


i-Size (ECE R129)

PASSER
DEN TIL
DIN BIL?

FIT FINDER®

PASSER DEN TIL DIN BIL?
Ikke alle stole passer i alle biler. For at være sikker på at du vælger den rigtige stol, skal du blot vælge din bil for at se, om BABY-SAFE i-SIZE passer.