NY

BRITAX GO BIG

Mere frihed og komfort til STORE eventyr
Som forælder er du nogle gange nødt til at følge med strømmen. Med BRITAX GO BIG er du klar, lige meget hvor dagen bringer dig hen, om du skal på spadseretur i byen eller opleve noget på landet. Dens nye alsidige detaljer giver stor komfort – alle med den prisvindende GO-series gode ydelse og brugervenlighed.

FARVE STEEL GREY

Egnethed


Babyer SMÅBØRN Børn

Fødslen - 17 kg | 3 år

LÅSEMEKANISMER


  • Designed in Sweden

PRISER


  • Montagu

PRODUKTHØJDEPUNKTER

Nye funktioner, samme fantastiske funktionalitet

Denne seneste lille ny i GO-familien har alle BRITAX GO‘s fantastiske detaljer, som dens fremadvendte til bagudrettede sædeenhed, der er let at folde sammen, og en højere position til barnevognsdelen, så din baby er tættere på dig. Dens spritnye detaljer indbefatter større forhjul og en sædeenhed, der kan lægges helt ned til nyfødte. Uanset hvordan den lille kan lide at køre tur, så bliver det komfortabelt.

01 Key Benefit GO Family 1920x930px

Kan bruges på vejen og i al slags terræn

Med BRITAX GO BIG kan du let og komfortabelt tage den lille med på eventyr i al slags terræn, når du har lyst. Dens større forhjul fungerer fantastisk i byen og på landet, mens dens enestående centrale affjedring giver en jævn køretur hen over ujævne veje.

02 Key Benefit All Terrain 1180x830px 3

Flere muligheder til dit alsidige liv

Med BRITAX GO BIG kan du tilpasse din klapvogn, så den bliver mere komfortabel for din nyfødte. Vores mange muligheder inden for travel systemer omfatter en bagudvendt og fremadrettet sædeenhed, hvor barnet kan ligge komfortabelt og helt fladt, en let og praktisk blød lift – specialdesignet til let fastgørelse, mulighed for at sætte barnevognsdelen fast i en højere position – så du kan være ekstra tæt på din nyfødte, og mulighed for at påsætte alle typer Britax Römer baby autostole. Du vælger, hvad der fungerer bedst for dit barn på jeres tur.

01 Key Benefit Versatility 1180x830px

Travel System

EUME1499EU Travel System BRITAX GO BIG 2400x500px

Flere muligheder til dit alsidige liv


GO family byder på en række valgmuligheder inden for travel systems – heriblandt en sædeenhed, der kan bruges både bagudvendt og fremadvendt, og en barnevognslift, der kan indstilles i en høj position – så du kan være ekstra tæt på din nyfødte og løfte dit barn ind og ud i en mere ergonomisk stilling. Derudover kan du montere alle Britax Römer-baby autostole sammen med dem fra andre førende mærker inden for autostole. Så uanset hvilken livsstil du har, så kan du tage afsted med dit barn, som du vil.

Med aftagelig CLICK & GO®, kompatibel med alle Britax Römer baby autostole.

Barnevognslift, blød lift og baby autostol fås separat som tilbehør.

PRODUKTFUNKTIONER

Store forhjul, der kan køre overalt
02 Features zoom front wheels 1180x830px

Vores 23 cm forhjul kan både indstilles til at være drejelige og til at være låst fast, så vognen kan manøvres i alt terræn. Uanset hvor du går tur henne, om det er i byen, i en park eller på landet, så kan du let skifte til den indstilling, du har behov for, uden at vække eller forstyrre dit barn.

Komfort, der kan tilpasses
02 Features Adjustable backrest footrest 1180x830px

Du kan gøre dit barns tur endnu mere behagelig med vores justerbare rygstøtte og fodhviler. Serien har en fladt liggende position til nyfødte og indstillelige siddepositioner til et ældre barn. Hvad enten barnet sover sødt eller sidder op, så kan du let gøre det bekvemt.

Ekstra meget opbevaring, ekstra praktisk
04 Features lifestyle basket 1180x830px

Hvad enten du tager på en lang endagstur eller blot løber ærinder, kan vores kurv rumme 10 kg af alt det, du har brug for - lige fra bleer, ekstratøj, legetøj og snacks til sidste øjebliksindkøb. Den lettilgængelige kurv er designet med ekstra paneler, der kan hæves for at beskytte indholdet. Den har også 3M SCOTCHLITE™-refleksstriber hele vejen rundt om kurven, hvilket giver bedre synlighed, selv hvis der kun er lidt lys.

Ikke flere flade dæk
01 Large rear cut wheels 1180x830px

Det sidste, du ønsker, når du er ude at gå med den lille, er et fladt dæk. Hjulene er punkterfri, og baghjulene er fremstillet af kraftigt gummi med en inderkerne af skum, så ujævnt terræn ikke føles helt så meget.

Fremragende affjedring
02 Features suspension 1180x830px

Den centrale affjedring tilpasser sig til dit barns vægt og afbalancerer klapvognen på alle former for terræn, så hvad enten du kører med den på en brolagt gade eller en landevej, så vil den lille få en behagelig køretur.

Vendbart sæde
06 Features Reversible Seat Unit 1180x830px

Nogle dage har dit barn lyst til at vende fremad og møde verden, mens det på andre dage vil have mere kontakt med dig og kunne se på dig i den bagudrettede position. Uanset hvad dit barn har lyst til, så kan den rummelige sædeenhed vendes helt om med et klik, så barnet er tilfreds hele tiden.

Justerbar sele
03 Features lifestyle Harness 1180x830px

Vores 5-punktssele kan justeres i tre højdepositioner, så dit barn kan sidde sikkert fast i sædeenheden, mens de vokser – helt fra fødslen og op til 17 kg. Selens bløde polstring giver ekstra komfort.

Unikt foldesystem
08 Features Compact Folding 1180x830px

Med vores patenterede foldesystem kan klapvognen hurtigt og let foldes sammen med sædeenheden påsat, både i bagudrettet og fremadvendt position. Den foldes let til et kompakt format, der sikrer, at stoffet er fri af jorden.

SPECIFIKATIONER

Montagu Montagu Montagu

VÆGT & MÅL


Den samlede klapvogns vægt
14 kg

Stellets og hjulenes vægt
10 kg

Klapvognens mål (klappet ud)
111 x 61.5 x 97.5 cm

Sædets overflade
23 x 32 cm

Ryglænslængde
51 cm

Fodstøttelængde
24 cm

Håndtagets højde
55 - 111 cm

Klapvognens mål (sammenklappet)
52 x 61.5 x 80.5 cm

Baghjul
28 cm

Drejelige forhjul
23 cm

Maks. Vægtkapacitet
27 kg

Maks. vægt for det barn, der sidder i klapvognen
17 kg

Maksimum vægt i kurven
10 kg

Rækkevidde

BRITAX GO NEXT BRITAX GO NEXT WhiteChassis 02 NavyMelange Bundle 2016 72dpi 2000x2000
View product
BRITAX GO BIG BRITAX GO BIG SteelGrey 02 BR 2016 72dpi 2000x2000
View product
BRITAX GO BRITAX GO WhiteChassis 02 MineralPurple BR 2016 72dpi 2000x2000
View product
fladt liggemål i klapvognsdel tick
Kompatibel med en blød lift tick
Liggedel inkluderet tick
Integreret solsejl På klapvognsdel og liggedel På klapvognsdel
Kun på BRITAX GO liggedel NEXT
Melange tekstiler og detaljer ja Kun special udgave
Terrængående hjul kan købes separat integreret kan købes separat
Maksimum vægtkapacitet 22 kg 27 kg 22 kg

Servicecentre

Muligheder for at købe

Video