BRITAX GO BIG

Fødslen - 17 kg | 3 år


Mere frihed og komfort til STORE eventyr
Som forælder er du nogle gange nødt til at følge med strømmen. Med BRITAX GO BIG er du klar, lige meget hvor dagen bringer dig hen, om du skal på spadseretur i byen eller opleve noget på landet. Dens nye alsidige detaljer giver stor komfort – alle med den prisvindende GO-series gode ydelse og brugervenlighed.
PRODUKTHØJDEPUNKTER

01 Key Benefit GO Family 1920x930px

Nye funktioner, samme fantastiske funktionalitet

Denne seneste lille ny i GO-familien har alle BRITAX GO‘s fantastiske detaljer, som dens fremadvendte til bagudrettede sædeenhed, der er let at folde sammen, og en højere position til barnevognsdelen, så din baby er tættere på dig. Dens spritnye detaljer indbefatter større forhjul og en sædeenhed, der kan lægges helt ned til nyfødte. Uanset hvordan den lille kan lide at køre tur, så bliver det komfortabelt.

02 Key Benefit All Terrain 1180x830px 3

Kan bruges på vejen og i al slags terræn

Med BRITAX GO BIG kan du let og komfortabelt tage den lille med på eventyr i al slags terræn, når du har lyst. Dens større forhjul fungerer fantastisk i byen og på landet, mens dens enestående centrale affjedring giver en jævn køretur hen over ujævne veje.

01 Key Benefit Versatility 1180x830px

Flere muligheder til dit alsidige liv

Med BRITAX GO BIG kan du tilpasse din klapvogn, så den bliver mere komfortabel for din nyfødte. Vores mange muligheder inden for travel systemer omfatter en bagudvendt og fremadrettet sædeenhed, hvor barnet kan ligge komfortabelt og helt fladt, en let og praktisk blød lift – specialdesignet til let fastgørelse, mulighed for at sætte barnevognsdelen fast i en højere position – så du kan være ekstra tæt på din nyfødte, og mulighed for at påsætte alle typer Britax Römer baby autostole. Du vælger, hvad der fungerer bedst for dit barn på jeres tur.
(Lift/barnevognslift, blød lift og baby autostol fås separat)


PRODUKTFUNKTIONER

02 Features zoom front wheels 1180x830px

Store forhjul, der kan køre overalt
Vores 23 cm forhjul kan både indstilles til at være drejelige og til at være låst fast, så vognen kan manøvres i alt terræn. Uanset hvor du går tur henne, om det er i byen, i en park eller på landet, så kan du let skifte til den indstilling, du har behov for, uden at vække eller forstyrre dit barn.

02 Features Adjustable backrest footrest 1180x830px

Komfort, der kan tilpasses
Du kan gøre dit barns tur endnu mere behagelig med vores justerbare rygstøtte og fodhviler. Serien har en fladt liggende position til nyfødte og indstillelige siddepositioner til et ældre barn. Hvad enten barnet sover sødt eller sidder op, så kan du let gøre det bekvemt.

04 Features lifestyle basket 1180x830px

Ekstra meget opbevaring, ekstra praktisk
Hvad enten du tager på en lang endagstur eller blot løber ærinder, kan vores kurv rumme 10 kg af alt det, du har brug for - lige fra bleer, ekstratøj, legetøj og snacks til sidste øjebliksindkøb. Den lettilgængelige kurv er designet med ekstra paneler, der kan hæves for at beskytte indholdet. Den har også 3M SCOTCHLITE™-refleksstriber hele vejen rundt om kurven, hvilket giver bedre synlighed, selv hvis der kun er lidt lys.

01 Large rear cut wheels 1180x830px

Ikke flere flade dæk
Det sidste, du ønsker, når du er ude at gå med den lille, er et fladt dæk. Hjulene er punkterfri, og baghjulene er fremstillet af kraftigt gummi med en inderkerne af skum, så ujævnt terræn ikke føles helt så meget.

02 Features suspension 1180x830px

Fremragende affjedring
Den centrale affjedring tilpasser sig til dit barns vægt og afbalancerer klapvognen på alle former for terræn, så hvad enten du kører med den på en brolagt gade eller en landevej, så vil den lille få en behagelig køretur.

06 Features Reversible Seat Unit 1180x830px

Vendbart sæde
Nogle dage har dit barn lyst til at vende fremad og møde verden, mens det på andre dage vil have mere kontakt med dig og kunne se på dig i den bagudrettede position. Uanset hvad dit barn har lyst til, så kan den rummelige sædeenhed vendes helt om med et klik, så barnet er tilfreds hele tiden.

03 Features lifestyle Harness 1180x830px

Justerbar sele
Vores 5-punktssele kan justeres i tre højdepositioner, så dit barn kan sidde sikkert fast i sædeenheden, mens de vokser – helt fra fødslen og op til 17 kg. Selens bløde polstring giver ekstra komfort.

08 Features Compact Folding 1180x830px

Unikt foldesystem
Med vores patenterede foldesystem kan klapvognen hurtigt og let foldes sammen med sædeenheden påsat, både i bagudrettet og fremadvendt position. Den foldes let til et kompakt format, der sikrer, at stoffet er fri af jorden.

09 Features Sun Canopy 1180x830px

Integreret solbeskyttelse
Der er intet som en rar, afslappende gåtur i solen, og med den store udfoldelige UPF 50+-solkaleche kan du gå en tur, mens den lille passager sidder godt beskyttet i skyggen. Den har også et ventilationsvindue til dage, hvor det er ekstra varmt.

10 Features Adjustable handle 1180x830px

Justerbart håndtag til alle
Placeringen af en klapvogns håndtag er vigtig for din holdning. Med et hurtigt klik på to knapper kan håndtaget let justeres, så det passer til alles højde og komfort - til mor, far, bedsteforældre eller en babysitter. Håndtaget er ergonomisk, så dine håndled holdes i en afslappet og behagelig stilling. Klapvognen er også let og problemfri at styre med én hånd.

05 Features lifestyle removeCover 1180x830px

Let at gøre ren
Ulykker hænder, særligt med små børn, men du behøver ikke at bekymre dig om spildte ting eller pletter, for alt stoffet på klapvognen er let at afmontere og vaske.

SPECIFIKATIONER

VÆGT & MÅL

Den samlede klapvogns vægt

14 kg

Stellets og hjulenes vægt

10 kg

Klapvognens mål (klappet ud)

55-111 x 61.5 x 97.5 cm

Sædets overflade

23 x 32 cm

Håndtagets højde

55 - 111 cm

Klapvognens mål (sammenklappet)

52 x 61.5 x 80.5 cm

Liggedelens mål

14 x 84 cm

Baghjul

28 cm

Drejelige forhjul

23 cm

Maks. Vægtkapacitet

27 kg

Maks. vægt for det barn, der sidder i klapvognen

17 kg

Maks. vægt i kurven

10 kg