Sikkerhedsinformation

Sikkerhedsinformation

BRITAX RÖMER BABY-SAFE

Frivilligt tilbagekald siden april 2012 på grund af kvalitetsproblemer med bærehåndtaget. Potentielt drejer det sig om babystolen BABY-SAFE, som blev solgt i Europa fra den 1. februar til den 31. marts 2012.

Hvori består problemet og den mulige risiko?

På grund af et muligt kvalitetsproblem med en komponent kan bærehåndtaget til visse BRITAX BABY-SAFE babystole være beskadiget eller under ugunstige omstændigheder falde af, hvis bærehåndtaget udsættes for en pludselig påvirkning. Dette kan udgøre en risiko for, at det barn, der sidder i stolen, kommer til skade, især hvis barnet – i modstrid med brugervejledningen – ikke er spændt fast. Det er ikke sikkert, at forbrugeren straks opdager kvalitetsfejlen.

Hvilket produkt er berørt?

Visse BABY-SAFE babystole, som er solgt i Europa i tidsrummet mellem 1. februar og 31. marts 2012. Det betyder, at hvis du købte dit produkt før 1. februar eller efter 31. marts 2012, er din BABY-SAFE ikke berørt. Det er kun et lille antal potentielt berørte produkter, som befinder sig hos forbrugerne.

Bemærk venligst, at tilbagekaldelsen kun gælder BABY-SAFE og IKKE BABY-SAFE plus II eller BABY-SAFE plus SHR II.

Berørt produkt: BABY-SAFE

For helt præcist at identificere din babystol som en BABY-SAFE, skal du se efter, om justeringsknapperne til bærehåndtaget sidder på bærehåndtagets omdrejningspunkt. Én på hver side.

IKKE-berørte produkter: BABY-SAFE plus II og BABY-SAFE plus SHR II

For helt præcist at identificere de BRITAX babystole, der IKKE er berørt (BABY-SAFE plus II og BABY-SAFE plus SHR II), kan du se efter, om justeringsknapperne på disse produkter sidder øverst på bærehåndtaget.

Hvordan kan jeg vide, om mit produkt er berørt?

Henvend dig venligst til vores kundeservice i den forbindelse. Her vil du blive spurgt om artikel- og serienummeret. Klistermærker med varenummer og serienummer er anbragt på babystolens venstre side (i barnets retning) bagved bærehåndtagets fastgørelsessted.