Sikkerhedsinformation

Sikkerhedsinformation

Uregelmæssighed i hovedstøtte reguleringen på vores DISCOVERY PLUS- og ADVENTURE PLUS Autostole

På baggrund af en lille mængde feedback fra forbrugerne har vi identificeret en uregelmæssighed i hovedstøttereguleringen på vores nye DISCOVERY PLUS- og ADVENTURE PLUS Autostole. I sjældne tilfælde har nakkestøtten sat sig fast, mens du justerer nakkestøttens højde. Dette er ikke et sikkerhedsspørgsmål. Efter en grundig analyse indførte vi en ændring af den berørte mekanisme og omorganiserede vores produktion i Leipheim, Tyskland, for at undgå dette potentielle problem med sædets funktion.
Det var muligt at foretage en hurtig tilpasning, fordi de to produkter er udviklet og fremstillet lokalt på vores fabrik i Leipheim, Tyskland.

Hvis nakkestøtten på din DISCOVERY PLUS / ADVENTURE PLUS kan justeres og forbliver i sin position, er der ingen grund til at få den kontrolleret eller repareret. Hvis den sætter sig fast eller ikke vil blive i én position, skal du sende en e-mail til vores kundeservice. Skriv venligst "DISCOVERY PLUS / ADVENTURE PLUS-hovedstøtte" i emnet og vedlæg en kopi af dit købsbevis.
Kontaktoplysninger:
contact@britax.com